Startade upp husbilen
Nu har husbilen stått i nästan två månader så jag tänkte det var dax att starta upp den och ändra lägen på hjulen för däcktryckets skull.
Som vanligt skulle hundarna följa med när jag går in i husbilen ;-) 
Motorn drog igång direkt och jag lät den vara igång ca tio minuter. Jag körde fram och tillbaka några gånger på uppfarten och parkerade så hjulen kom i nytt läge. 
Nu blev man ännu mer sugen på att ge sig iväg på tur, men det är fortfarande vinter och inga vinterdäck har invensterats, ännu ;-)
(null)

Jag tog en lång härlig promenad med Ghost längs med Skärsjön. Isen låg fortfarande över hela sjön och trotts det varit en månad med minusgrader så kan de senaste dagarnas tö väder försvagat isen, i alla fall längs kanterna av sjön.
Myten om att draghundar inte går ut på is som inte håller vill jag inte testa med hjälp av Ghost. Han hade säkert gått med mig ut på isen om jag ville prova. Samma myt som säger att hästar inte går ut på en bro som inte kommer att hålla. Dom sägs ha ett sjätte-sinne. 
Vi såg spår i snön längs stigen. Ett litet tassavtryck med långa klor. Kanske räv eller mink? Rådjur, älg och vildsvins spår brukar vi se.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)